Retailstyling - Elina Styling
51838
page-template-default,page,page-id-51838,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Tica
RETAILSTYLING

De consument is steeds kritischer en erg gevoelig voor sfeer, beleving en inspiratie. Daarom is het juist nu, in de tijd van groeiende concurrentie vanuit online winkels, enorm belangrijk de focus te leggen op die drie punten in je winkel. Visual Merchandising speelt hierbij een belangrijke rol en is niet alleen bedoeld om beleving in de winkel te creƫeren, maar ook voor het verhogen van de omzet.

Ik help je graag bij het vinden van de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Dit doe ik door een goed evenwicht te vinden tussen commerciƫle en creatieve presentaties. Hierdoor wordt de consument verrast, geprikkeld en gestimuleerd tot het doen van een aankoop.

Voor bedrijven verzorg ik winkelstyling (visual merchandising) en de styling van showrooms en beursstands. Dit doe ik zowel zelfstandig als in samenwerking met collega stylisten.

NAAR PORTFOLIO