Interieuradvies Utrecht - Elina Styling
53165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53165,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Interieuradvies Utrecht

 

Voor een ruime nieuwbouwwoning in Utrecht ging ik samen met de bewoners aan de slag met een kleur- en accessoireplan.

 

De bewoners waren enorm blij met hun mooie huis. Ze hadden volop de ruimte en een prachtige, zonnige tuin. Ze waren al flink aan de slag gegaan met hun interieur en waren best tevreden. Toch bleven ze hangen op het allerbelangrijkste en misschien wel lastigste gedeelte van het inrichten: het ontbrak aan sfeer en persoonlijkheid. Het ‘klopte’ niet.

 

Na een intakegesprek ben ik begonnen met het maken van een kleurenpalet. Het kleurenpalet wilde ik gebruiken om alle losse elementen in het interieur met elkaar te verbinden. Samen met een mooi accessoireplan ontstond er al direct een mooi geheel. De bewoners waren na het uitvoeren van het plan dolblij. Het interieur is eindelijk tot in de puntjes af, vormt één geheel en is gezellig en persoonlijk geworden! Dat is wat een relatief kleine verandering voor impact kan hebben.

 

Dit interieuradvies bestaat uit een moodboard (hier weergegeven), kleurenplan en accessoireplan.