Interieuradvies Sittard - Elina Styling
52806
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52806,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Interieuradvies Sittard

 

Het is altijd leuk als een tevreden klant bij me terugkomt na een interieuradvies! Eerder al maakte ik samen met dit gezin een plan voor hun vorige woning. Voor de nieuwe woning, een jaren 20 huis in Sittard, mocht ik weer langskomen voor een kleurenplan en indelingsadvies. Het resultaat: een klassiek, warm en vrouwelijk kleurenpalet mét ruimte voor stevige kleuren en materialen. De donkere kleuren brengen een behaaglijk gevoel in de ruime woonkamer, die is gecombineerd met eetkamer en zwarte keuken. Een prachtig geheel!

 

Jolie: “Dit is de tweede keer in drie jaar dat ik het advies van Elina heb ingeschakeld. Drie jaar geleden kochten wij een bestaande woning van 8 jaar oud. Het huis had een bijzondere indeling met veel ruimtes, hoeken en een open haard op een voor ons onmogelijke plek. De grote, bijna zwarte tegels in het huis vond ik niet mooi, maar Elina heeft met het juiste kleurenpalet laten zien dat het huis er super gezellig uit kan zien. Ze heeft me geadviseerd om een meubel om de open haard heen te laten bouwen waardoor die wand de ‘eyecatcher’ van het huis is geworden. Letterlijk iedereen die binnenkomt is verbaasd dat een nieuwbouw huis zo veel gezelligheid en uitstraling kan hebben.

 

 

Nu, drie jaar later, hebben we een nieuw huis gekocht. Terug naar onze geboorteplaats. Deze keer is het een huis uit de jaren ’20 wat we helemaal aan het renoveren zijn. En om het meteen in één keer goed te doen, hebben we weer Elina ingeschakeld. Wederom heeft ze super advies gegeven voor kleuren, indeling en styling. Ik kan niet wachten tot dit huis af is!”

.
.
.

Links afbeeldingen moodboard:

1. Onbekend
2. Onbekend
3. Renee Kemps
4. The Finch
5. Stoere Vloeren