Kleuradvies en stylingtips voor een echte meisjeskamer - Elina Styling
52379
post-template-default,single,single-post,postid-52379,single-format-gallery,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kleuradvies en stylingtips voor een echte meisjeskamer

Een tijdje geleden mocht ik kleuradvies geven voor de kinderkamer van Saar. Omdat Saar een broertje kreeg, werd het tijd voor een nieuwe en grotere kamer, een fijn plekje om te slapen en te spelen. De ouders van Saar schakelden mijn hulp in bij het kiezen van een mooi kleurenpalet voor het lichte en ruime kamertje.

Inmiddels is mijn advies uitgevoerd en afgelopen weekend ben ik op bezoek geweest om het kamertje af te stylen met leuke accessoires. Natuurlijk deel ik hier graag het resultaat!

Kleuradvies en styling

Saar (3) verkleedt zich het allerliefst als prinses en is een echt meisje-meisje. Ik ben in het advies dan ook uitgegaan van haar lievelingskleur: roze! De mooie oudroze kleur is aangevuld met een zachte groenkleur en een accent in okergoud. Door deze fijne kleurcombinatie, én de mooie meubeltjes die al waren gekocht is de kamer van Saar een echte meisjeskamer geworden.

De prachtige kledingkast, een erfstuk uit de familie, mocht geverfd worden en kreeg de kleur ‘Zorgvuldig’ van Histor. Ook het nachtkastje is in deze kleur geverfd. De wand achter de ladekast is geverfd in de kleur ‘Voortdurend’ van Histor.

Voor de styling van Saar’s kamertje shopte ik een aantal leuke accessoires, onder andere bij Minirockstar (over deze leuke kinderwinkel schreef ik eerder al een blog), Hema en H&M.

  

Accessoires

Slingertjes vind ik heel leuke accessoires in de kinderkamer. Elke dag een feestje! Je kunt ze gebruiken voor het toevoegen van een leuk kleuraccent, of ze kunnen in het wit juist een leuke tegenhanger zijn van de al zo kleurrijke kinderkamer. Ik heb hier een witte slinger van Sukha opgehangen en een zelfgemaakte pomponslinger. Meestal kun je slingers eenvoudig ophangen met gekleurd tape (Masking Tape) en heb je geen spijkertjes nodig. Ook leuke kaartjes of posters hang je op met een gekleurd stukje tape.

Mooie kledingstukken en accessoires mogen gezien worden, zoals deze mooie tutu en het lieve tasje. Zonde om die op te bergen in de kast! Je hangt ze leuk op aan een houten of metalen hangertje.

    

Ben je benieuwd naar het kleuradvies? Deze vind je terug in mijn portfolio. En kun je zelf hulp gebruiken bij het inrichten van je kinderkamer? Laat het me weten, ik help graag!

 

Foto’s en styling: Elina van der Weiden, Elina Styling

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Post a Comment