Kinderwinkel Minirockstar - Elina Styling
Blog over de leuke kinderwinkel Minirockstar in Utrecht. Foto's: Elina Styling
Kinderwinkel shoptips utrecht merkjes kleding speelgoed interieur kinderkamer
52341
post-template-default,single,single-post,postid-52341,single-format-gallery,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kinderwinkel Minirockstar

Sinds een jaar of twee wonen wij in een nieuwbouwwijk in Utrecht, inclusief een o zo fijn winkelcentrum om de hoek. Met alles erop en eraan.. Bakker, supermarkten, drogisterij en sinds begin dit jaar ook de leuke kinderwinkel Minirockstar!

Minirockstar is de winkel van Laura Stijnenbosch en Anne van Haastert. De winkel is open sinds februari dit jaar. In de lichte en ruime winkel zie je alle passies van Laura en Anne terug onder één dak: originele kinderkleding van leuke merkjes, producten voor de kinderkamer, speelgoed en cadeautjes. Voor wie? Kindjes van 0 tot 6 jaar (en hun papa’s en mama’s).

  

“Zo fijn als er ook aandacht wordt besteed aan een leuke verpakking” 

 

De producten in de winkel zijn zorgvuldig geselecteerd en niet zomaar overal verkrijgbaar. Laura en Anne selecteren het liefst producten van startende of kleine Nederlandse ontwerpers en andere bijzondere, mooie merkjes. Ze kijken bewust naar verpakking , originaliteit en materiaal. In de winkel vind je dus alleen bijzondere, kwalitatieve producten, gemaakt van materialen als hout, wol, biologisch katoen en leer.

Wat ik natuurlijk extra leuk vind aan deze winkel, is het interieur. Het interieur is ontstaan uit een klein budget: de dames hebben de winkel ingericht met creatieve oplossingen, kringloopvondsten (zoals een toffe pingpongtafel) en veel underlayment. Achterin de winkel zijn er hoekjes ingericht, waar de spulletjes uit de winkel leuk worden gestyled in mini kinderkamertjes. Hier vind je ook regelmatig leuke vintage meubeltjes die door de dames zelf worden opgeknapt en verkocht. Een extra reden om regelmatig binnen te lopen.

  

Minirockstar vind je in winkelcentrum Utrecht Terwijde, vlakbij het treinstation. Toch iets te ver van huis? Een groot deel van de mooie collectie vind je ook in de webshop!

Foto’s: Elina Styling

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Post a Comment