Kinderkamer vol planeten - Elina Styling
52563
post-template-default,single,single-post,postid-52563,single-format-gallery,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kinderkamer vol planeten

Inmiddels ben ik al weer een tijdje styliste en blogger voor De Kinderkamerstylist: dé website voor kinderkamerinspiratie en de allerleukste webshops. Regelmatig verschijnt er een nieuwe blog met trends, ideeën, zelfmakers en de allerfijnste inspiratie waarmee je fijn zelf aan de slag kunt. Deze keer een inspiratie blog voor een thema kinderkamer: planeten!

Kinderkamer inspiratie

Begin dit jaar verhuisden wij naar een prachtig oud dijkhuis in een Brabants dorp. Vanuit een nieuwbouwhuis in Utrecht was dat best even een overgang! Maar wel een overgang die enorm goed bevalt. Nu betekent een nieuw huis natuurlijk ook een nieuw interieur. Omdat we nog volop aan het verbouwen zijn, blijft het tot nu toe nog even bij inspiratie opdoen. Vooral voor de kamer van Fedde!

Terwijl ik lekker aan het rondkijken was bij verschillende online shops en op Pinterest, kwam ik opvallend veel producten tegen met het thema ‘planeten’. Er zijn vooral erg veel mooie vloerkleden verkrijgbaar die goed aansluiten bij een ‘planeten’ kinderkamer. Dat moest een leuke inspiratieblog worden voor Kinderkamerstylist.nl !

Een planeten kinderkamer inrichten

Ga je je kinderkamer een make-over geven, dan kan het heel fijn werken om een houvast te hebben aan een thema. Voor je kind werkt een thema ook heel prettig, omdat het herkenbaar is en heel goed kan aansluiten bij zijn of haar belevingswereld. Er is alleen ook een nadeel: een thema kinderkamer kan heel druk worden. Daarnaast kan het ook nog eens heel tijdelijk zijn. Daarom is het bij een thema kinderkamer belangrijk dat je zorgt voor een rustige basis. Deze basis is altijd weer aan te passen met andere accessoires, want vaak zijn een aantal losse accessoires al voldoende om een thema neer te zetten. De fantasie van je kind doet de rest! In deze inspiratieblog laat ik je zien met welke items je zo’n mooie planeten kinderkamer maakt. Jouw kleine man voelt zich een echte astronaut tussen de sterren, planeten en raketten!

Ben je benieuwd naar het volledige blog, en mijn andere blogs voor Kinderkamerstylist.nl? Je vindt ze hier! Ook vind je hier alle shoplinks naar de producten.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Post a Comment