Interieurontwerp - Elina Styling
51836
page-template-default,page,page-id-51836,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Advies
INTERIEURONTWERP

Vragen jouw wensen om een meer uitgebreide versie van het interieuradvies? Dan maak ik graag een interieurontwerp op maat, afgestemd op jouw wensen en budget. Iedere wens vraagt om een andere aanpak, daarom kijken we eerst samen hoe jouw ideale interieur eruit ziet en wat er voor nodig is deze te realiseren. Hiervoor kom ik graag vrijblijvend bij je langs.

Vervolgens ga ik aan de slag met het uitwerken van  jouw ontwerp. Het ontwerp begint met een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. Aan de hand daarvan maak ik een indelingsplattegrond, een voorstel voor meubels en accessoires, een kleuradvies en een materialenplan voor vloer- en raambekleding. Ook ontvang je van mij een shoppinglist, zodat je het interieurontwerp precies kunt uitvoeren en weet waar je de geadviseerde items kunt kopen. Het ontwerp kom ik altijd bij je thuis presenteren.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Ik hoor graag van je. En ben je benieuwd naar mijn eerdere ontwerpen? Je vindt ze terug in mijn portfolio.

Het interieurontwerp is mogelijk voor zowel particuliere woningen als horeca, kantoren en winkels.

NAAR PORTFOLIO