Muurstickers voor de kinderkamer - Elina Styling
52419
post-template-default,single,single-post,postid-52419,single-format-gallery,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Muurstickers voor de kinderkamer

Sinds juli van dit jaar ben ik styliste en blogger voor De Kinderkamerstylist: dé website voor kinderkamerinspiratie en de allerleukste webshops. Begin dit jaar werd ik moeder van Fedde en duik ik natuurlijk met alle plezier in de wereld van de baby- en kinderkamers. Regelmatig verschijnt er een nieuwe blog van mijn hand met trends, ideeën, zelfmakers en de allerfijnste inspiratie waarmee je fijn zelf aan de slag kunt. Deze keer een top 10 van mijn favoriete (XXL) muurstickers!

 

XXL Muurstickers

Muurstickers zijn instant sfeermakers voor je kinderkamer. Vooral als je groot durft te denken!

Kleine muurstickers kennen we al langer: ze zijn een eenvoudige tool om leuke patroontjes aan te brengen in de kinderkamer. Het voordeel: je haalt ze ook zo weer weg! Het fijne aan de stickers is dat ze geen plakrestjes achterlaten op je muur, waardoor je een kale muur eenvoudig opleukt maar ook regelmatig kunt veranderen. Op de foto hieronder zie je een leuke toepassing met de kleine sterretjes. Maar je ziet ook direct het effect van de XXL beer!

ensuus

Voor deze blog maakte ik een top 10 van mijn favoriete muurstickers, waaronder ook een aantal XXL exemplaren. Stuk voor stuk vrolijke eye-catchers waar je je kleintje (en jezelf) zó blij mee maakt! Ook laat ik een aantal voorbeelden zien hoe je zo’n XXL muursticker leuk kunt toepassen in de kinderkamer.

lilipinso serengeti

siang zen

Ben je benieuwd waar je deze muurstickers kunt shoppen? Klik dan door naar de blog op de website van Kinderkamerstylist.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Post a Comment